Анализ сайта: http://

su.wikipedia.org – Wikipedia

su.wikipedia.org – Wikipedia
Ссылка на сайт:https://su.wikipedia.org/wiki/Tepas
Яндекс ТИЦ:100
Информер:ТИЦ su.wikipedia.org
Домен:su.wikipedia.org
Присутствие в
Яндекс Каталоге:
Да
  • Тема: Универсальные энциклопедии
  • Источник: Коллективный
IP-адреса сайта:
  • 91.198.174.192
  • 2620:0:862:ed1a::1
Title:Wikipedia
H1:

Tepas

Описание:Нет
Ключевые слова:Нет
Текст из страницы:Tepas. Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas. Luncat ka: pituduh, paluruh. Wilujeng sumping di Wikipédia basa Sunda. énsiklopédi bébas dina basa Sunda! Nepi ka danget ieu geus aya 38.848 artikel sarta 17.605 pamaké nu kadaptar. Biografi · Budaya · Géografi · Matematika · Élmu · Sajarah · Seni · Sunda · Téhnologi. Indéks abjad · Wawanohan · Nyieun rekening · Ngédit artikel · Sawala · Pitulung. You don't speak Sundanese? Ahad 22 Oktober 2017. Artikel petingan. Minangkabau atawa nu sok disingget Minang nyaéta kelompok etnik Nusantara nu basana Minang jeung ngajungjung ageman Minangkabau. Wewengkon ageman kabudayaanna ngawengku Sumatera Barat, sabeulah ti Riau, bagéan kalér Bengkulu, bagéan kulon Jambi, bagéan kidul Sumatera Utara, barat daya Aceh, ogé Negeri Sembilan di Malaysia. Dina paguneman masarakat, urang Minang sok disebut orang Padang, nempo ka ngaran puseur dayeuh Sumatera Barat nya éta dayeuh Padang. Namung masarakat ieu biasana bakal nyebut kelompokna ku sebutan urang awak (maksudna sarua...
Размер страницы:84,46 Килобайт
Кодировка:Unicode (UTF-8); CodePage: 65001
Длина текста на странице:5997 символов
Длина текста без пробелов и разделительных знаков:5037 символов
Количество слов:822 штук
Время загрузки страницы:1 секунд
Сервер:mw1323.eqiad.wmnet
X-Powered-By:HHVM/3.18.6-dev
Дата/время возврата страницы:Sun, 22 Oct 2017 02:47:04 GMT