Анализ сайта: http://

su.wikipedia.org – Wikipedia

su.wikipedia.org – Wikipedia
Ссылка на сайт:https://su.wikipedia.org/wiki/Tepas
Яндекс ТИЦ:40
Информер:ТИЦ su.wikipedia.org
Домен:su.wikipedia.org
Присутствие в
Яндекс Каталоге:
Да
  • Тема: Универсальные энциклопедии
  • Источник: Коллективный
IP-адреса сайта:
  • 91.198.174.192
  • 2620:0:862:ed1a::1
Title:Wikipedia
H1:

Tepas

Описание:Нет
Ключевые слова:Нет
Текст из страницы:Tepas. Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas. Luncat ka: pituduh, paluruh. Wilujeng sumping di Wikipédia basa Sunda. énsiklopédi bébas dina basa Sunda! Nepi ka danget ieu geus aya 39.371 artikel sarta 17.873 pamaké nu kadaptar. Biografi · Budaya · Géografi · Matematika · Élmu · Sajarah · Seni · Sunda · Téhnologi. Indéks abjad · Wawanohan · Nyieun rekening · Ngédit artikel · Sawala · Pitulung. You don't speak Sundanese? Salasa 12 Désémber 2017. Artikel petingan. Kutang nyaéta sabangsaning baju jero nu dipakéna di jeroeun papakéan. Nu maké kutang téh awéwé sangkan cangkéng jadi lengkéh jeung pinareup katingali nyentreu beuneur. Ilaharna kutang dirarancang kalayan bentukna anu ngepas pikeun ngangkat pinareup sangkan teu rayud. Mimitina kutang dijieun pikeun pungsina anu tangtu, tapi lila-lila, kutang dieuyeuban ku desain anu matak ngirut. Ayeuna mah kutang téh geus ngésér maknana, lain kabutuhan papakéan deui tapi geus jadi fashion. Standar produsén jeung ukuran anu loba, ngabalukarkeun héséna...
Размер страницы:80,29 Килобайт
Кодировка:Unicode (UTF-8); CodePage: 65001
Длина текста на странице:5859 символов
Длина текста без пробелов и разделительных знаков:4918 символов
Количество слов:799 штук
Время загрузки страницы:0,516 секунд
Сервер:mw1186.eqiad.wmnet
X-Powered-By:HHVM/3.18.6-dev
Дата/время возврата страницы:Fri, 15 Dec 2017 02:44:40 GMT