Анализ сайта: http://

su.wikipedia.org – Wikipedia

su.wikipedia.org – Wikipedia
Ссылка на сайт:https://su.wikipedia.org/wiki/Tepas
Яндекс ТИЦ:100
Информер:ТИЦ su.wikipedia.org
Домен:su.wikipedia.org
Присутствие в
Яндекс Каталоге:
Да
  • Тема: Универсальные энциклопедии
  • Источник: Коллективный
IP-адреса сайта:
  • 91.198.174.192
  • 2620:0:862:ed1a::1
Title:Wikipedia
H1:

Tepas

Описание:Нет
Ключевые слова:Нет
Текст из страницы:Tepas. Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas. Luncat ka: pituduh, paluruh. Wilujeng sumping di Wikipédia basa Sunda. énsiklopédi bébas dina basa Sunda! Nepi ka danget ieu geus aya 38.657 artikel sarta 17.278 pamaké nu kadaptar. Biografi · Budaya · Géografi · Matematika · Élmu · Sajarah · Seni · Sunda · Téhnologi. Indéks abjad · Wawanohan · Nyieun rekening · Ngédit artikel · Sawala · Pitulung. You don't speak Sundanese? Kemis 24 Agustus 2017. Artikel petingan. Garuda Pancasila. Républik Indonésia (RI ) nyaéta hiji nagara di Asia Tenggara, nu diliwatan ku gurat khatulistiwa jeung aya di antara Buana Asia jeung Australia sarta antara Samudra Pasifik jeung Samudra Hindia. Indonésia mangrupa nagara kapuloan nu panggedéna sadunya, diwangun ku 13.487 pulo, ku kituna disebut ogé Nusantara ("pulo luar", Jawa dianggap salaku puseurna). Kalawan populasi kira-kira 222 yuta jiwa dina taun 2006, Indonésia mangrupa nagara nu populasina panglobana kaopat sadunya sarta nagara populasi pangagem Islam nu apnglobana...
Размер страницы:78,18 Килобайт
Кодировка:Unicode (UTF-8); CodePage: 65001
Длина текста на странице:5482 символов
Длина текста без пробелов и разделительных знаков:4579 символов
Количество слов:740 штук
Время загрузки страницы:0,75 секунд
Сервер:mw1265.eqiad.wmnet
X-Powered-By:HHVM/3.18.2
Дата/время возврата страницы:Thu, 24 Aug 2017 08:52:02 GMT