Анализ сайта: http://

sq.wikipedia.org – Wikipedia

sq.wikipedia.org – Wikipedia
Ссылка на сайт:https://sq.wikipedia.org/wiki/Faqja_kryesore
Яндекс ТИЦ:70
Информер:ТИЦ sq.wikipedia.org
Домен:sq.wikipedia.org
Присутствие в
Яндекс Каталоге:
Да
  • Тема: Универсальные энциклопедии
  • Источник: Коллективный
IP-адреса сайта:
  • 91.198.174.192
  • 2620:0:862:ed1a::1
Title:Wikipedia
H1:

Faqja kryesore

Описание:Нет
Ключевые слова:Нет
Текст из страницы:Faqja kryesore. Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë. Shko te: navigacion, kërko. Mirësevini në Wikipedia. enciklopedia e lirë të cilën mund ta redaktoni edhe ju! 70.800 artikuj në shqip Version i përshtatur për celular.   Gjeografia         Historia         Ekonomia   &   Filozofia         Arti   &   Kultura         Feja         Shkenca   &   Teknologjia         Sporti. Portali tematik · Indeksi alfabetik · Artikuj sipas kategorive · Artikuj të mirë · Artikuj të përkryer. Artikulli i javës. Yanitza, Zhan d arke shqiptare - Ilustrim i vitit 1911. Tringë Smajl Martini Ivezaj (1880–1917), e njohur si Tringë Smajli, dhe Yanitza jashtë Shqipërisë, ishte një luftëtare guerile shqiptare e cila luftoj kundër Perandorisë Osmane në rajonin e Malësisë. Ajo ishte vajza e Smajl...
Размер страницы:68,82 Килобайт
Кодировка:Unicode (UTF-8); CodePage: 65001
Длина текста на странице:8552 символов
Длина текста без пробелов и разделительных знаков:6959 символов
Количество слов:1207 штук
Время загрузки страницы:0,531 секунд
Сервер:mw1248.eqiad.wmnet
X-Powered-By:HHVM/3.18.6-dev
Дата/время возврата страницы:Wed, 13 Dec 2017 17:01:53 GMT