Анализ сайта: http://

map-bms.wikipedia.org – Wikipedia

map-bms.wikipedia.org – Wikipedia
Ссылка на сайт:https://map-bms.wikipedia.org/wiki/Kaca_Utama
Яндекс ТИЦ:30
Информер:ТИЦ map-bms.wikipedia.org
Домен:map-bms.wikipedia.org
Присутствие в
Яндекс Каталоге:
Да
  • Тема: Универсальные энциклопедии
  • Источник: Коллективный
IP-адреса сайта:
  • 91.198.174.192
  • 2620:0:862:ed1a::1
Title:Wikipedia
H1:

Kaca Utama

Описание:Нет
Ключевые слова:Нет
Текст из страницы:Kaca Utama. Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto. Mlumpat maring: navigasi, goleti. Sugeng teka nang Wikipedia, ensiklopedia bebas sing teyeng disunting nang sapa baen. Sekiye wis ana 13.292 artikel sing ditulis nganggo basa Banyumasan. Agama. Budaya. Geografi. Matematika. Astronomi. Indonesia. Banyumasan. Seni. Tokoh. Informasi. Mangga manjing. Mangga nglengkapi Wikipédia Basa Banyumasan, sedulur kabéh olih nambah, ngobah, nyisipna mbuh tulisan utawa gambar, sing penting apa baén sing dimuat kuwe ora nyalaih aturan pemeréntah, agama, tata krama lan liya-liyané, artiné sing pantes-pantes utawa wajar tur cocok karo ketentuan Wikipedia. Mangga uga deleng halaman takon (FAQ) sing cokan dadi pitakonan, uga halaman bantuan (hélp) kanggo nggolét bantuan nyunting nang Wikipedia Banyumasan kiyé. Kanggo njajal mangga njajal nyunting nang Kothak Njajal! Isi Wikipedia kuwé debawah naungan Lisénsi Dokuméntasi Bébas GNU,...
Размер страницы:142,58 Килобайт
Кодировка:Unicode (UTF-8); CodePage: 65001
Длина текста на странице:9379 символов
Длина текста без пробелов и разделительных знаков:7763 символов
Количество слов:1223 штук
Время загрузки страницы:0,516 секунд
Сервер:mw1212.eqiad.wmnet
X-Powered-By:HHVM/3.18.6-dev
Дата/время возврата страницы:Fri, 15 Dec 2017 02:49:33 GMT

Ссылки на другие сайты или поддомены