Анализ сайта: http://

jv.wikipedia.org – Wikipedia

jv.wikipedia.org – Wikipedia
Ссылка на сайт:https://jv.wikipedia.org/wiki/Tepas
Яндекс ТИЦ:50
Информер:ТИЦ jv.wikipedia.org
Домен:jv.wikipedia.org
Присутствие в
Яндекс Каталоге:
Да
  • Тема: Универсальные энциклопедии
  • Источник: Коллективный
IP-адреса сайта:
  • 91.198.174.192
  • 2620:0:862:ed1a::1
Title:Wikipedia
H1:

Tepas

Описание:Нет
Ключевые слова:Нет
Текст из страницы:Tepas. Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa. Jujug: pandhu arah, Golèk. ꧋ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧈ꦧꦲꦸꦮꦂꦤꦧꦺꦧꦱ꧀ꦧꦱꦗꦮ꧉ Sugeng rawuh ing Wikipédia Jawa bauwarna bébas abasa Jawa. Gunggung artikel: 50.635 Ora bisa ndeleng aksara Jawané? Artikel pinilih. Wikipédia iku apa? Pernahé Trowulan (punjering Majapait ). Perang Paregreg (Jawa Kuna: parĕgrĕg ) iku perang sadulur ing Majapait sing kadadeané ing taun 1404-1406. Perang iki minangka perang rebutan panerus kaprabon antarané praja kulon sing dipandhégani Wikramawardhana, karo praja wétan sing dipandhégani Bhré Wirabhumi. Perang iki njalari pepeteng (bencana), krisis, éwuhing praja, kakurasé bandha, lan marlesuning praja, sing dinuga nyebabaké susuté prabawaning Majapait ing taun-taun candhaké. (Waca candhaké ). Wikipédia iku bauwarna utawa ènsiklopédhi sing kena dibesut, disalin, lan didum kanthi bébas déning sapa waé. Ing Wikipédia Jawa, tekan saiki ana wong 32.449 sing tau njajal awèh kawruh nganti dumadi 50.635 artikel ing basa Jawa....
Размер страницы:106,55 Килобайт
Кодировка:Unicode (UTF-8); CodePage: 65001
Длина текста на странице:5929 символов
Длина текста без пробелов и разделительных знаков:5055 символов
Количество слов:774 штук
Время загрузки страницы:0,734 секунд
Сервер:mw1238.eqiad.wmnet
X-Powered-By:HHVM/3.18.6-dev
Дата/время возврата страницы:Wed, 13 Dec 2017 16:43:42 GMT

Ссылки на другие сайты или поддомены