Анализ сайта: http://

jv.wikipedia.org – Wikipedia

jv.wikipedia.org – Wikipedia
Ссылка на сайт:https://jv.wikipedia.org/wiki/Tepas
Яндекс ТИЦ:100
Информер:ТИЦ jv.wikipedia.org
Домен:jv.wikipedia.org
Присутствие в
Яндекс Каталоге:
Да
  • Тема: Универсальные энциклопедии
  • Источник: Коллективный
IP-адреса сайта:
  • 91.198.174.192
  • 2620:0:862:ed1a::1
Title:Wikipedia
H1:

Tepas

Описание:Нет
Ключевые слова:Нет
Текст из страницы:Tepas. Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa. Jujug: pandhu arah, Golèk. ꧋ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧈ꦧꦲꦸꦮꦂꦤꦧꦺꦧꦱ꧀ꦧꦱꦗꦮ꧉ Sugeng rawuh ing Wikipédia Jawa bauwarna bébas abasa Jawa. Gunggung artikel: 50.306 Ora bisa ndeleng aksara Jawané? Budaya. Filsafat. Géografi. Ulah raga. Pulitik. Sajarah. Seni. Sosiologi. Tèknologi. Tokoh. Artikel pinilih. Wikipédia iku apa? Sawiji kaca saka rontal abasa Tamil. Aksara Tamil (தமிழ் அரிச்சுவடி tamiḻ ariccuvaṭi ) iku aksara abugida sing diuri-uri wong Tamil lan panyatur basa Tamil ing India, Sri Lanka, Malaysia, lan ing manéka papan. Aksara iki kanggo nulisaké basa Tamil lan uga basa Sangsekerta, minangka basa ing sambahyangan. Kanggo nulisaké basa Sangsekerta, dianggo huruf wyanjana (konsonan) lan sandhangan (diakritik) sing dudu saka aksara Tamil. Basa-basa minoritas kayata basa Saurashtra, Badaga, Irula, lan Paniya uga ditulis nganggo aksara Tamil. (Candhaké ). Wikipédia iku bauwarna utawa ènsiklopédhi sing kena dibesut, disalin, lan didum kanthi...
Размер страницы:105,24 Килобайт
Кодировка:Unicode (UTF-8); CodePage: 65001
Длина текста на странице:6028 символов
Длина текста без пробелов и разделительных знаков:5131 символов
Количество слов:795 штук
Время загрузки страницы:0,766 секунд
Сервер:mw1181.eqiad.wmnet
X-Powered-By:HHVM/3.18.6-dev
Дата/время возврата страницы:Tue, 17 Oct 2017 20:43:45 GMT

Ссылки на другие сайты или поддомены