Анализ сайта: http://

avtoizpit.com – Авто изпит - Информационна система за проверка на резултати от теоретичен изпит за придобиване на правоспособност за управление на МПС. Решаване на листовки онлайн.

avtoizpit.com – Авто изпит - Информационна система за проверка на резултати от теоретичен изпит за придобиване на правоспособност за управление на МПС. Решаване на листовки онлайн.
Ссылка на сайт:https://avtoizpit.com/
Яндекс ТИЦ:0
Информер:ТИЦ avtoizpit.com
Домен:avtoizpit.com
Присутствие в
Яндекс Каталоге:
Нет
IP-адреса сайта:
  • 104.20.84.8
  • 104.20.85.8
  • 2400:cb00:2048:1::6814:5508
  • 2400:cb00:2048:1::6814:5408
Title:Авто изпит - Информационна система за проверка на резултати от теоретичен изпит за придобиване на правоспособност за управление на МПС. Решаване на листовки онлайн.
H1:

Вашият интернет броузър не е съвместим със системата

Описание:Авто изпит - Информационна система за проверка на резултати от теоретичен изпит
Ключевые слова:IAAA, ИААА, Изпълнителна Агенция Автомобилна Администрация, авто изпит, listovki, листовки, proverka na rezultat ot teoretichen izpit, проверка на резултат от теоретичен изпит, теоретичен изпит, резултати, книжка, шофьорска книжка
Текст из страницы:Вашият интернет броузър не е съвместим със системата. Моля, инсталирайте един от посечените поддържани броузъри, като кликнете върху желаната иконка. Chrome IE 10. ЧЕТВЪРТИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН ЗА ПЪТНА БЕЗОПАСНОСТ. С решение на Европейската комисия 25.07.2012 г. е обявен за Четвърти европейски ден за пътна безопасност с основна тема „Активно участие на младежите в безопасността по пътищата“. Във връзка с това Ви приканваме да проверите знанията си за правилата за движението, като решите един изпитен тест. Тестовете са различни, като всеки от тях съдържа случайна комбинация от въпросите, които се използват при провеждането на изпитите за придобиване на правоспособност за управление на МПС. Един от участниците решили без грешка теста ще получи награда. Тестове могат да бъдат решавани до 22 часа на 25.07.2012 г. Участникът ще бъде определен чрез жребий. Резултатите ще бъдат публикувани на електронната страница на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ на 01.08.2012 г. Наградата ще бъде връчена от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията. затвори. Резултатът от Вашия теоретичен изпит можете да проверите тук. За целта е необходимо да въведете цифрите от баркода на Вашия ваучер. Резултат. Моля въведете цифрите от баркода на Вашия ваучер и четири цифрения код за сигурност. Портал за учебните центрове. Преглед на тест. Решените от Вас тестове по време на изпита можете да прегледате в Учебен център, притежаващ разрешение за обучение на кандидати за придобиване на правоспособност за управление на МПС, чрез цифрите от баркода на Вашия ваучер. Видео. Видео презентация на системата и провеждане на изпит с мобилно изпитно устройство. Видео презентация на процедурата за провеждане на теоретичен изпит. Телефон за поддръжка. www.avtoizpit.com 2017, Всички права запазени. powered by. www.avtoizpit.com 2017. Всички права запазени. Код на избрания от Вас бутон.
Размер страницы:19,94 Килобайт
Кодировка:Unicode (UTF-8); CodePage: 65001
Длина текста на странице:1889 символов
Длина текста без пробелов и разделительных знаков:1577 символов
Количество слов:273 штук
Время загрузки страницы:0,563 секунд
Сервер:cloudflare-nginx
Дата/время возврата страницы:Wed, 28 Jun 2017 01:47:03 GMT

Ссылки на другие сайты или поддомены